Ο ξενώνας

Νεοκλασσικό του 1830: Το ιστορικό κτίριο του 1830 στον αριθμό 8 της οδού Απόλλωνος, έχει σήμερα πλήρως ανακαινιστεί και συντηρηθεί. Στα τριακόσια τετραγωνικά του διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με θέα στο Αιγαίο και τρία μοναδικά δωμάτια που χαρακτηρίζονται από το χρώμα τους, το σιέλ, το πράσινο και το μπλε, όλα με δικό τους μπάνιο. Το πρωϊνό σερβίρεται στην αίθουσα πρωϊνού και στο κατα-πράσινο αίθριο τους καλοκαιρι-νούς μήνες.

Ο ξενώνας είναι επιπλωμένος και διακοσμημένος με μοναδική ποιότητα που σε συνδυασμό με την θέα, και την ιστορικότητα του κτιρίου (και όλης γενικά της περιοχής) προσφέρει στον επισκέπτη μια ξεχωριστή φιλοξενία.

το Μπλε δωμάτιο

Το μπλέ δωμάτιο έχει θέα στην θάλασσα. Διαθέτει διπλό κρεβάτι διαστάσεων 140Χ200 και υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης παιδικής κούνιας.

το Πράσινο δωμάτιο

Το πράσινο δωμάτιο είναι διώροφο και προσφέρει θέα στην θάλασσα. Διαθέτει διπλό κρεβάτι διαστάσεων 140Χ200 το οποίο βρίσκεται στον όροφο. Στο ισόγειο βρίσκονται δύο επιπλέον μονά κρεβάτια διατάσεων 90Χ190 που μπορούν να φιλοξενήσουν δύο παιδιά.

το Σιέλ δωμάτιο

Το Σιέλ δωμάτιο έχει θέα στο αίθριο του ξενώνα και διαθέτει διπλό κρεβάτι διαστάσεων 160Χ200. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μιας παιδικής κούνιας.

×

Sign up to keep in touch!

Ενημερωθείτε για τα ειδικά πακέτα και προσφορές του Xenon Apollonos

You can unsubscribe from email list at any time